căutare personalizată

Thursday, September 2, 2010

web site story-trailerLaura, o tânără de 18 ani, petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira. Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit. Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se răzbune cu orice pret. Povestea răzbunării ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.


WebSiteStory reprezintă debutul în lung-metraj al regizorului Dan Chişu. Filmat în Bucureşti, pe durata a 12 zile, filmul a avut un buget de cca 120.000, euro.
Din pacate pentru torentieri nu ca nu as fi si eu unul din ei..ca in lipsa de cinematografe ma arunc si eu in torrente ca un vultur in hoitul democratiei de la noi..Astept sa il vad in cinematograf,dar stau si ma gandesc ca nu se va intampla prea curand..si imi place traileru dar ce sa fac..astept pana apare un baiat bun la treburi din astea si il urca pe net sa il vedem si noi ca tot poporu ce nu putem ajunge prea usor la un cinematograf..ca sunt cam pe cale de disparitie cel putin la mine in judet..si tare sunt curios cum se pricepe domnu' chisu la lungmetraje,ca la gatit se descurca binisor

No comments:

Post a Comment